Коли звучить поклик на допомогу рідній країні, багато відважних людей не замислюючись, готові кинути все і йти на захист своєї Батьківщини. Але що робити, коли в умовах повномасштабного вторгнення Росії в українських військкоматах відбувається беззаконня та нескінчена плутанина?

Колишнього футболіста київського "Динамо" записав відео, в якому висловився про працівників військкомату Оболоні, які двічі надіслали йому повістку до військкомату. Докладніше про це інформує Обозреватель.

Повідомляється, що Алієв у своєму Instagram розповів, що з перших днів війни записався у територіальну оборону Києва, і досі перебуває у лавах ЗСУ. Однак йому вже вдруге прийшла повістка до Територіального центру комплектування та соціальної підтримки, і Алієв не міг приховати свого обурення. Він звинуватив військкомат у некомпетентності та нестачі поваги до людей, які вже надали неоціненну допомогу своїй країні, захищаючи її від ворога.

Війна з Росією показала, що такі вірні громадяни України, як Алієв, готові відповідати й ризикувати своїм життям в ім'я захисту своєї Батьківщини від окупантів. Водночас, такі тривіальні питання, як повістки з військкомату, мають вирішуватись швидко та ефективно, щоб не завадити важливішій місії – захисту держави. Алієв зробив всю свою частину - він став на захист своєї Батьківщини. Час для влади та військкоматів поводитися так само відповідально.

УВАГА, НА ВІДЕО ПРИСУТНЯ НЕЦЕНЗУРНА ЛЕКСИКА!

Читайте також:

Докаталися: у Києві вуличним гонщикам масово вручили повістки. Фото

Росіяни підіслали: на позиції українських воїнів прийшла лисиця і намагалася вкрасти лопату. Відео

Прикинулися маленькими хлопчиками: два амбали намагалися втекти з України, але їх чомусь затримали. Фото