В Україні з 24 лютого 2022 року було введено військовий стан та загальну мобілізацію.

20-ти та 21-річні чоловіки видавали себе за дітей 13 та 15 років, намагаючись перетнути державний кордон за чужими свідоцтвами про народження. Обох молодиків було виявлено та затримано прикордонниками Мукачівського загону.

Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України. Тепер на горе-аферистів чекає адміністративна, а на організаторів схеми – кримінальна відповідальність.

"Двох молодих людей у ​​віці 20 і 21 року, які намагалися перетнути кордон за чужими свідоцтвами про народження, виявили прикордонники Мукачівського загону на кордоні з Угорщиною. Чоловіки прибули до пункту пропуску "Лужанка" у супроводі 52-річного жителя села Корольово" у повідомленні.

Наголошується, що махінатор мав доручення від батьків, видані на установчі дані дітей 13 та 15 років, прізвища яких були зазначені у наданих свідоцтвах про народження. Проте горе-аферистів інспектор прикордонного контролю викрив одразу.

"Тепер на молодих людей, які прикидалися дітьми, чекає адмінвідповідальність, а особам, які сприяли їм у незаконному перетині кордону, загрожує кримінальна відповідальність за організацію незаконного переміщення осіб через кордон", - зазначили у Держприкордонслужбі України.

Читайте також:

Не любить спідню білизну: дочка Віри Брежнєвої показала, як грається на природі

Готуйтеся до великого успіху: названо 6 знаків Зодіаку, яким пощастить у вихідні

Щось уже починається: за загадкових обставин не стало друга Лукашенка