Війна в Україні триває вже понад рік, і за цей час велика кількість сміливих, відважних, добрих, розумних, красивих, талановитих та коханих пішла в інший світ, захищаючи рідний дім, свої сім'ї та свою честь. Українці ніколи не забудуть тих, хто віддав свої життя у боротьбі з рашистськими завойовниками, українці ніколи не пробачать тих, хто забрав життя у найрідніших.

Від рук російських окупантів загинув смертю хоробрих Олександр Павлишин із Херсонської області. Докладніше про це інформує Обозреватель.

Боєць загинув 14 квітня у бою за Бахмут. Воїн став на захист Батьківщини ще під час початку війни у ​​2014-15 роках, а коли кремль вирішив брати Україну напалмом, випалюючи все на своєму шляху, – знову взяв у руки зброю.

Павлишин був відзначений орденом "За мужність" ІІІ ступеня. Боєць із побратимами звільняв Харківську область від окупантів, згодом як командир відділення 17 танкової бригади захищав Соледар та Бахмут.

У період 2014-2015 років, Павлишин став на захист України у лавах 79-ї окремої десантно-штурмової Миколаївської бригади. З лютого 2022 року був у складі 22 батальйону 92 бригади. А з листопада 2022 року Павлишин перевівся до 17-ї танкової бригади, і вже у складі цієї бригади в грудні вирушив на Донбас. Це стало останньою подорожжю заради визволення України.

Читайте також: