Україна – країна, де вартість житла доступна для багатьох людей. Нещодавні дані показують, що у Дніпропетровській та Сумській областях можна купити невеликий будинок лише за 15-17 тисяч гривень.

Докладніше про це інформує Обозреватель.

Один із прикладів нерухомості на продаж – будинок у селі Воскресенівка, розташованому в Дніпропетровській області. Його площа становить 80 квадратних метрів, причому вартість всього 15 тисяч гривень. У будинку є власна котельня, центральний водогін та електрика. Також там є три просторі кімнати та земельна ділянка площею 50 соток. Над привабливим є той факт, що за кілометр розташована річка.

"У будинку є три житлові кімнати. Продається без городу", – зазначено в оголошенні. Зазначено, що найближчий населений пункт знаходиться за 20 км. На додачу до низької ціни йде відсутність будь-якого ремонту, а тому новим власникам доведеться вирішувати питання з відновленням житлового стану.

Скріншот з Обозревателя

У селі Івот на Сумщині можна купити нерухомість лише за 17 тисяч гривень. За цю вартість можна придбати будинок площею 50 квадратних метрів із двома кімнатами. Крім того, є ділянка землі площею 30 соток у безпосередній близькості від будинку. Для забезпечення опалення використовується піч, а централізоване водопостачання відсутнє.

"Будинок просто, є піч, світло, дрова в запасі. Великий город і все необхідне", - йдеться в оголошенні.

Скріншот з Обозревателя

Читайте також: