Ніхто не заперечуватиме, що засновник ПВК "Вагнер" Євген Пригожин на війні в Україні зробив собі значною мірою кар'єру. Ще б пак, він став дуже впливовою людиною, яка навіть могла б претендувати на пост Президента Росії. Не дивно, що в суспільстві заговорили про його ліквідацію, оскільки Пригожин не у всіх аспектах вигідний для Кремля.

Так, наприклад, політолог Олексій Кошель заявив, що голова ПВК "Вагнер" останнім часом наробив багато помилок, або іншими словами "зійшов із рейок", граючи у свої політичні ігри. Він упевнений, що Кремль Пригожину цього не пробачить, тому за свою "неузгоджену" поведінку той не просто понесе відповідальність, а може бути фізично знищений.

Про це політолог Олексій Кошель заявив в ефірі Radio NV .

За словами експерта, якщо подивитися на останні дії Пригожина, то можна побачити, що він просто зрив.

"Тому він робить дуже багато алогічних речей - публічна критика влади, військового керівництва. У мене таке складається враження, що він просто починає активно грати в політичні ігри. Тобто він починає загравати з виборцями, саме з радикально налаштованою частиною, для яких потрібні ці великі видовища крові, безкомпромісності, знищення українців. Це радикальна частина", - сказав політолог.

За його словами, Пригожин, як і раніше, намагався побудувати політичну кар'єру і зайняти місце покійного Жириновського.

"Я думаю, що це людина, яка просто зійшла з рейок. І кремлівська влада її, очевидно, поправить досить суворим способом. Не знаю, новачком чи автокатастрофою. Але сценарій очевидно для нього вже підготовлений", - каже Олексій Кошель.

Читайте також:

У Нью-Йорку обвалилося величезне багаторівневе паркування з машинами. Відео

"Молимося, щоб трапилося диво": що відомо про бій, у якому пропав відомий український екс-нардеп

Росія вдарила дронами на Одещині. Подробиці атаки

Удар по Путіну: президент Південної Кореї розповів про військову допомогу для України