Нещодавно стало відомо, що Україна планує витратити 31,6 мільярда гривень (867 мільйонів доларів) на безпілотні літальні апарати (БПЛА) для потреб армії. При цьому керівник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов заявив, що безпілотні літальні апарати України можуть долітати до Москви і навіть далі. Схоже, росіянам слід побоюватися вже за свої стратегічні об'єкти.

Про те, що українські безпілотні літальні апарати (БПЛА) – це потужна зброя у боротьбі з росіянами, упевнений і експерт Defense Express Іван Киричевський. Про це експерт заявив в ефірі Еспресо.

"Якщо брати Кремль, то вони до сценарію з безпілотниками готуються. Вони поруч у кварталах заливають бетоном майданчики, щоб ставити новітні С-400. Якщо брати на північ від Москви на 120 км - там є завод "Райдуга" в місті Дубна, де виробляють ракети Х -101 і очевидно, будуть виготовляти ракети Х-50, про серійне виробництво яких говорив наш Генштаб. ", - Розповів він.

Зазначимо, що раніше Іван Киричевський в інтерв'ю Radio NV розповідав, чому морські дрони, якими Україна атакує російський флот, є унікальними. За його словами, у світовій історії і раніше були спроби розробляти подібні дрони-камікадзе, проте Україна опинилася серед перших, хто зміг їх застосувати у відкритому бою.

Читайте також:

Краще цього не робити: чому не можна дивитись у дзеркала у чужій квартирі

Швидко та апетитно: рецепт сніданку з морквяних млинців з гречкою

Готуємось до сюрпризу: яким буде курс долара найближчим часом