Сергій Бурбело – незвичайний художник, який мешкає у Дніпрі. Він уже прославився тим, що сюжети, зображені на його полотнах, є своєрідними пророцтвами, які збуваються.

Визволення острова Зміїний, потоплення російського крейсера "Москва", удар по Кримському мосту - все це художник описував у своїх картинах. І що найдивовижніше – кожна з історій збувалася.

Сьогодні Сергій розпочав картину, в якій він показує звільнення Криму від російських окупантів, пише ТСН .

Пророцтво художника про звільнення Криму

"Є там справді одна така військова база у Криму в Бахчисарайському районі, і зараз ми спробуємо з вами її... Будете свідками історичного моменту", - каже Сергій - на його картині з'являється військова база та багато полум'я.

Він навів один із прикладів своїх пророцтв: охоплений полум'ям крейсер "Москва" він зобразив рівно за три тижні до його знищення. Крім того, Сергій розповідає, що на одній зі своїх картин чітко і заздалегідь вгадав місце влучення по Кримському мосту.

"У мене є освіта архітектора і я розумів, куди буде удар. Але є на картині одна біла пляма, схожа на ракету. Як би я її не зафарбовував, вона не зникає", - ділиться він містичними спостереженнями.

Сергій планує продати всі пророчі картини, а виручені кошти надіслати на допомогу ЗСУ.

Читайте також:

Кінець опалювального сезону: кому потрібно подати заяву на отримання субсидії

Чому не потрібно викидати шкірку від бананів: хитрощі з її використання у будинку

Верх блаженства: рецепт рулетиків з плавлених сирків із рибою та зеленню