Три оператори мобільного зв'язку на українському ринку, а саме Київстар, Vodafone та lifecell, випустили нові бюджетні пакети послуг для своїх абонентів. Нові тарифні плани були представлені в лінійці послуг та покликані задовольнити попит на найбільш доступні та економічні тарифи.

Докладніше про це інформує "Хвиля".

Київстар

Оператор зв'язку пропонує своїм абонентам дуже вигідний тариф, який коштує лише 125 гривень на чотири тижні. Цей пакет включає безлімітні розмови між абонентами цього ж оператора і до 50 хвилин на телефони інших операторів.

Незважаючи на те, що цей тариф розрахований на людей пенсійного віку, він надає своїм користувачам 5 ГБ мобільного інтернету з можливістю використання соціальних мереж без додаткової оплати.

Також в рамках цього пакету абонентам надається безкоштовне підключення до Київстар ТБ з пакетом "Легкий", який включає базові канали телевізійного мовлення.

Такий тариф буде чудовим вибором для тих, хто хоче отримати максимум вигоди за свої гроші та залишатися на зв'язку зі своїми близькими та друзями.

Назва тарифу "Любов до батьків", детальніше про нього читайте тут.

Vodafone

Vodafone суттєво обмежив кількість тарифних пропозицій, і на даний момент найдешевшим у їхньому списку є тариф за 165 гривень на 4 тижні. Але не варто засмучуватись, адже зміст цього пакету базових послуг приємно порадує абонентів, і це дозволить їм максимально економити свій бюджет.

Vodafone надає своїм абонентам безлімітний мобільний інтернет, який доступний вже за тарифу не дорожче, ніж 250 гривень. Крім того, абоненти можуть користуватися 500 хвилин на номери по всій Україні.

При цьому спілкування всередині мережі Vodafone абсолютно безплатне, що також дуже важливо для більшості користувачів стільникового зв'язку. Якщо виникне крайня потреба, до тарифу також включено 50 СМС в Україні.

Абоненти Vodafone можуть бути впевнені, що цей тариф буде відмінним вибором для тих, хто хоче отримати доступ до мобільного інтернету та спілкуватися телефоном, витрачаючи при цьому мінімум грошей.

Називається пакет послуг Vodafone SuperNet Turbo, про нього більше можна дізнатися тут.

lifecell

Якби проводилися змагання серед операторів мобільного зв'язку на найменшу ціну, то lifecell зміг би здобути перемогу, представивши тариф, вартість якого всього 90 гривень на 4 тижні.

Хоча абонентам надаються безлімітні дзвінки на lifecell, крім того, їм також доступні 300 хвилин на всі номери. Цей наданий ліміт хвилин може вистачити для клієнтів, навіть якщо вони телефонують на номери інших операторів - Київстар або Vodafone.

Lifecell також не забуває про своїх абонентів, надаючи їм 8 ГБ мобільного інтернету у рамках цього тарифу. Цього обсягу має вистачити навіть не дуже активним користувачам стільникового зв'язку, які часто знаходяться поза межами дому або не мають доступу до Wi-Fi.

Вартість тарифу настільки невелика, що сплативши його відразу на 12 місяців, можна отримати знижку 15%. lifecell демонструє чудовий приклад того, як можна надавати якісні послуги зв'язку за прийнятною ціною.