Путін уже довів країну до катастрофічного стану, майже втратив армію та озброєння, домігся історичних санкцій і загнав РФ у повну ізоляцію.

Незадоволених його режимом з кожним днем ​​стає дедалі більше.

За словами відомого ізраїльського письменника та журналіста Марка Котлярського, у Росії вже сформувалися кілька елітних пулів, які активно готують наступника Путіну, передає Апостроф .

"Нас чекає ще дуже багато сюрпризів. За моїми відомостями, які просочилися до мене з Москви, цілком можливо, що є певні кола чи вежі Кремля, які хочуть усунення Путіна. Як мені сказали, не називаючи імен, які Путіну готують наступника, і там можливий відкат назад", - зазначив Котлярський.

Нагадаємо, раніше про процеси заміни Путіна, які почалися в Росії, говорив і представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов.

За його словами, російський диктатор уже став настільки токсичним для пересічних громадян та для еліт, що терпіти його вже не можуть.

"Коло звужується і навколо Путіна, воно стає все більш токсичним, причому, звичайно, як для зовнішнього світу, так і всередині... І так уже йдеться про пошук наступника і шукає його вже не Путін", - зазначив Юсов.

А ось російський опозиціонер, полковник ФСБ Геннадій Гудков заявив, що Володимир Путін може стати жертвою своїх власних підлеглих – міністра оборони Сергія Шойгу та головнокомандувача ЗС РФ Валерія Герасимова.

"Припустимо, Шойгу та Герасимов вирішать, що від Путіна більше шкоди, ніж користі. Вони зателефонують у США голові ЦРУ Бернсу і спланують ліквідацію Путіна. Путін більше боїться прильотів від своїх, ніж українських прильотів, які також можуть бути насправді", - наголосив опозиціонер.

Читайте також:

Щось відчуває: Лукашенко вже починає просити про гарантії безпеки

"Чекаємо на момент": Резніков розповів про удар по Чорноморському флоту Росії

У Зеленського розповіли про переговори щодо звільнення Криму: ставитимуть умови