Україна на сьогодні має всі можливості завдати чергового удару по російськім військовим кораблям. Для цього потрібен слушний момент.

Про це заявив міністр оборони Олексій Резніков під час брифінгу , коментуючи затоплення ворожого ракетного крейсера "Москва" - флагмана Чорноморського флоту РФ - у квітні 2022 року.

"Не всі деталі ми можемо зараз розкрити. Деякі є нюанси, які досі не відомі нашому ворогові, а це означає, що ми можемо пропонувати їм ще черговий "сюрприз" на морі, чергову "бавовну", пов'язану з їхніми кораблями. просто чекаємо відповідного моменту, щоб повторити цю історію", - заявив Резніков.

Міністр також розповів, що після перемоги України будь-хто охочий зможе подивитися на затоплений крейсер "Москва".

"Я всіх запрошую після нашої перемоги приєднатися до нашої команди, яка здійснить дайв-занурення на новий дуже відомий дайв-сайт. Там буде підводний музей про те, як саме українською зброєю було потоплено такий корабель із такою символічною назвою", - сказав міністр.

Нагадаємо, флагман Чорноморського флоту ВМФ Росії ракетний крейсер "Москва" затонув 14 квітня 2022 року, після удару, здійсненого 13 квітня 2022 року ракетним комплексом "Нептун" Військово-морських сил України.

Читайте також:

У Зеленського розповіли про переговори щодо звільнення Криму: ставитимуть умови

Розганяється до 220 км/год: у мережі показали найшвидший Запорожець у спортивній версії

Справжня насолода: рецепт швидкого пирога з консервованою рибою, сиром та яйцями