Ось уже більше місяця москвичі та жителі Московської області почали масово повідомляти про невідомих безпілотників у небі. Ще б пак, враховуючи той факт, що російські військові здійснюють ракетні удари по мирних українських містах, ударів у відповідь можна чекати в будь-який час. Інакше ще пояснити те, що кремлівська влада на дахах будинків столиці встановлюють ЗРПК Панцир-С1. Саме тому будь-який звук вибуху викликає побоювання.

На Міуській площі в центрі Москви було чути гучний звук вибуху, заявив 10 квітня ввечері Telegram-канал Shot .

НП сталося поряд із Громадською палатою РФ за адресою Міуська площа, 5. Про інцидент повідомив житель Москви, який побачив на Міуській площі дим, а поряд з будинком виявив глибоку вирву біля паркану.

Крім того, гучний звук чули усі мешканці у дворі будинку на Міуській площі Тверського району.

І справді, за кілька метрів від житлового будинку утворилася вирва глибиною близько 30 і діаметром близько 20 сантиметрів.

При цьому співробітники МНС повідомили, що інформація про вибух до них не надходила.

Наразі територію біля будинку оточили співробітники МВС. На місці також працюють криміналісти та викликали кінологів, щоб собаки шукали сліди вибухівки. Щоправда, уламків на місці НП не було, як пише телеграм-канал SHOT.

За даними Telegram-каналу Baza , місце оточили співробітники поліції. Спеціалісти, які прибули на місце, встановили, що причиною став вибух силового кабелю.

Наразі встановлюють, на чиєму балансі знаходиться кабель. Постраждалих внаслідок інциденту немає.

Читайте також:

Не стало зірки фільмів "Вбивча сила" та "Вулиці розбитих ліхтарів"

Навіть ікони засяяли: як у Лаврі відбулася перша служба без московських попів. Відео

Невдалі окупанти: власники яких імен найчастіше повертаються в трунах назад до Росії

Путіну стало погано: різко відмовили очі і занімів язик. Що пишуть російські ЗМІ