Багато хто погодиться, що після важкого робочого дня або побутових турбот по господарству багато хто воліє відпочивати, розташувавшись перед екраном телевізора/комп'ютера або вирушивши на прогулянку. Але для деяких людей такі банальні види відпочинку є неприйнятними і вони організовують своє дозвілля інакше, підходячи до цього питання творчо.

Так, дівчина Айла Кірстін з Норвегії підкорила мережу своїм незвичайним хобі. Вона не тільки бігає і стрибає рачки, галопуючи як кінь, але і з такою майстерністю перестрибує через дерев'яні паркани, ніби її тіло було створено спеціально для цього. Втім, зізнається дівчина, що такі пробіжки є результатом тривалих та виснажливих тренувань.

Щоб похвалитися своїми незвичайними вміннями, норвежка завела в соцмережі обліковий запис під назвою "Дострибнути до зірок", проте дуже скоро її обліковий запис став недоступний. Але користувачі встигли зберегти ролики, у зв'язку з чим дівчина все ж таки набрала популярність.

У своєму акаунті Кірстен публікувала багато роликів, на яких видно, як вона тренується та вдосконалює свої навички.

Зокрема, в одному з роликів видно, як Кірстен без праці біжить по полю і дорозі на руках і ногах одночасно, чим захоплює не тільки користувачів Мережі, а й собаку, що грає поруч. При цьому дівчина пересувається на всіх кінцівках, набираючи непогану швидкість.

Через те, що бігає Айла дійсно досить швидко і граціозно, тому багато користувачів прозвали її "Жінка-кінь" (Pferdemädchen).

Незвичайне хобі Кірстен залишати не збирається і планує вдосконалювати кінські навички.

Читайте також:

Не стало зірки фільмів "Вбивча сила" та "Вулиці розбитих ліхтарів"

Навіть ікони засяяли: як у Лаврі відбулася перша служба без московських попів. Відео

Невдалі окупанти: власники яких імен найчастіше повертаються в трунах назад до Росії

Путіну стало погано: різко відмовили очі і занімів язик. Що пишуть російські ЗМІ