Якщо вірити російським пропагандистам, то Президент Росії Володимир Путін не приймає таблеток, постійно займається спортом і тому завжди здоровий. Ось тільки іноді на поверхню просочується інформація як все насправді.

Так стало відомо, що вранці 9 квітня Президенту Росії Володимиру Путіну терміново довелося викликати лікарів. Ще б пак, кремлівський диктатор почав скаржитися на сильний головний біль, порушення зору, оніміння язика і часткову втрату чутливості правої руки та ноги.

Одним із перших цю новину повідомив Telegram-канал Генерал СЗР . Цей телеграм-канал нібито веде колишній генерал Служби зовнішньої розвідки РФ, який володіє інформацією, яка недоступна громадськості.

За даними каналу, Путіну було надано першу допомогу, після чого йому було призначено медичне обстеження.

Зазначимо, що тимчасове різке погіршення стану здоров'я президента вже змусило його найближче оточення напружитися. Ще б пак, раптова смерть Путіна багатьох у Росії поставить перед невідомістю і навіть на межу виживання. До того ж поки невідомо, чи має Кремль докладний план дій на цей випадок, адже близьке оточення Путіна та його родина потішають себе оптимізмом і надіями, що все тягтиметься, чи не вічно.

До речі, пізніше стало відомо, що консиліум лікарів, які мають відношення до лікування президента та профільних фахівців, яких залучили в неділю, 9 квітня, до лікування диктатора, рекомендували Путіну щонайменше кілька днів повний спокій.

Ось тільки Путін, схоже, відмовився від рекомендованого повного спокою та вже ввечері провів недовгу нараду з представниками керівництва силового та військового блоків. Путіну доповіли стан справ на фронті. Він поцікавився "успіхами" і запитав, коли будуть "звільнені" Артемівськ (Бахмут), Авдіївка та інші населені пункти, які були обіцяні військовим керівництвом. Почувши невиразні виправдання та перспективи, президент занервував і завершив нараду.

Нагадаємо, що начальник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов у січні 2023 року заявляв, що російський диктатор Володимир Путін хворий на рак і незабаром може померти.

"Він хворіє вже дуже давно, я впевнений, що має рак. Я думаю, що він помре дуже швидко і, сподіваюся, що дуже скоро", - сказав Буданов.

Читайте також:

На Львівщині військкомат надіслав повістку чоловікові без рук та з протезами на ногах

Може самостійно збивати російські ракети: у ЗСУ вперше показали роботу NASAMS

Ганьба на весь світ: у Німеччині назвали Медведєва "домашнім песиком Путіна"

Людина-килим: львів'янин обшив себе та свої "Жигулі" килимами. Що з того вийшло. Відео