Для того, щоб уберегти свою сім'ю від неприємностей та зберегти хорошу енергетику в будинку, необхідно вибрати правильне місце для розташування звичайного годинника.

Про це мало хто замислюється, вішаючи годинник у будь-якому місці, де сподобається. Насправді ж, звичний для всіх атрибут повинен перебувати лише у певних місцях.

Наприклад, багато хто навіть не здогадувався, що великий годинник не можна вішати в спальні дитини, оскільки вважається, що вони можуть потай давити на психіку малюка і турбувати його сон.

Крім того, небажано вішати годинник у спальні подружжя. За старими повір'ями, годинник у спальні руйнує гармонію сімейної пари.

Також вважалося, що годинник не можна вішати у передпокої поруч із дверима – у квартирі не буде затишку, а господарі постійно кудись поспішатимуть. А поспіх, погодьтеся, не найприємніший і комфортний стан.

Не варто продовжувати зберігати годинник, якщо вони розбилися або тріснули. Як і в інших випадках, пошкоджені речі в будинку не несуть позитивну енергію, а можуть лише спричинити неприємності. Те саме стосується і годинника, який став. Цей прилад означає постійний рух, так що викиньте годинник, якщо він не ходить.

Зазначимо, одним із найправильніших місць для годинника є вітальня. Там зазвичай розміщують найбільший і ошатний годинник у будинку.

А ось китайці вірять, що занадто велика кількість годин у будинку може призвести до плутанини та зіпсувати характер господаря. А якщо вони показують різний час, то хаосу не уникнути.

Особливе місце феншуй відводить пісочним годинникам, які вважаються "живими", адже виготовляються вони традиційно з натуральних матеріалів - дерева, скла, піску. Перетікання піщин з колби в колбу символізує нескінченне протягом життя, активізує позитивну енергію, сприятливо впливає навколишній простір і людей.

Читайте також:

Солдати Кадирова вже загрожують мешканцям Москви – готові йти у наступ.

З'явилося відео, де священник московського патріархату напав на хлопчика з українським прапором.

Ночной удар "Шахедами" по Украине: первые подробности российской атаки.