Екс-голова ЦРУ Джеймс Олсон заявив, що доки диктатор країни-агресора Росії - Володимир Путін - залишається при владі в Україні, війна РФ проти неї продовжиться. Олсон вважає, що ймовірним шляхом до її закінчення є повалення глави держави в Кремлі або його вбивство.

Докладніше про це інформує таблоїд The ​​Sun.

За словами Олсона, Путін зараз перебуває у складному становищі.

"Якщо Путін залишиться при владі, буде довга війна, тому що він не здасться, але я не думаю, що Путін залишиться при владі. Я вважаю, що він буде відсторонений від влади або його вб'ють. Я не виключав би вбивства", - зазначив Олсон.

Олсон вважає, що Путіна можуть убити «деякі патріотично налаштовані росіяни», і коли він уже не буде при владі, війна проти України може, нарешті, закінчитися.

Олсон зазначив, що країна-агресор Росія зазнає колосальних втрат у війні проти України. Таких втрат уже було понад 170 тисяч. Він наголосив, що в Росії є генерали, які не люблять такі цифри, і саме вони створили звуковий супровід повстання проти Путіна.

Можливе усунення Путіна, на думку Олсона, є найімовірніший і менш кривавим шляхом, ніж його військова поразка. Він попередив, що якщо Путін залишиться при владі у РФ, то є ризик, що війна може поширитися за межі України, зокрема Молдова може бути під загрозою.

Читайте також: