Багатьом хоча б раз у житті доводилося шукати спосіб, як усунути сильний запах з холодильника, адже навряд чи у когось є багато холодильників окремо для кожного виду продуктів. Виявляється, цю поширену проблему можна вирішити за допомогою солі, соди, кави, цукру та навіть активованого вугілля. Однак, не поспішайте дивуватися, якщо побувавши у когось у гостях, ви випадково побачите в холодильнику чайний пакетик.

І справді, досвідчені господині знають, що звичайний використаний чайний пакетик може допомогти позбутися неприємних запахів у холодильнику.

Для цього чайний пакетик спочатку потрібно добре висушити після використання, а потім покласти на блюдце, яке поставити всередину побутового приладу.

Для кращого ефекту можна поставити кілька чайних пакетиків у різних місцях холодильника – тоді неприємні запахи вам точно не страшні. Пакетики потрібно регулярно міняти.

До речі, пакетик чаю також можна покласти на дно відра для сміття і це також буде творити дива.

Додатково: чай також може захистити кімнатні рослини від шкідливих грибків та плісняви. Для цього потрібно закип'ятити трохи води та додати використаний пакетик чаю. Далі дайте охолонути напою і використовуйте його для поливу кімнатних рослин.

До речі, вдруге заварений чай також добре справляється із забрудненнями на скляних та дзеркальних поверхнях. Потрібно лише протерти дзеркало пакетиком і витерти його насухо паперовим рушником або ганчіркою без ворсу.

А ще холодний чайний розчин чудово зволожує суху шкіру. Якщо протерти чайним пакетиком обличчя після вмивання – пори скажуть вам спасибі. Особливо помітним буде ефект зеленого чаю.

Читайте також:

Допоможе петрушка та кріп: як пофарбувати яйця на Великдень, щоб на них з'явилися картинки

АТБ показав, наскільки дешевше можна купити олію, сир, чай та пельмені

Є один секрет: як заварити справжню каву по-віденськи