В Україні люди стали частіше скаржитися на те, як мобільні оператори піднімають тарифи на зв'язок. Більше того, іноді нові суми просто виходять за межі здорового глузду. Так, наприклад, чоловік, зареєстрований у соціальній мережі Facebook як Maks Lviv, повідомив про подорожчання мобільного зв'язку Lifecell з 300 до 380 гривень. В компанії пояснили про причини зміни тарифів.

У компанії Lifecell протягом доби відповіли на скаргу клієнта, який запитав у коментарях до допису на Facebook, чому тариф зріс одразу на 80 гривень.

"З чого лайфак тариф із 300 грн до 380 грн підняли, якщо якість послуг така сама залишилася?", – написав чоловік.

У lifecell пояснили, що повномасштабна війна РФ проти України та економічні чинники впливають на здатність компанії надавати послуги мобільного зв’язку, тому тарифи змушені були переглянути.

У компанії зазначили, що на здатність надавати послуги впливають постійний ремонт і закупівля обладнання після обстрілів, створення резерву батарей та генераторів на вузлові технологічні майданчики за актуальним курсом валют і підвищення вартості логістики та палива.

"Окрім втрат через руйнування інфраструктури, lifecell продовжує інвестувати у розширення ємностей та будівництво нових базових станцій на заході й в центрі країни, куди перемістились мільйони українців з окупованих регіонів та областей активних бойових дій", – додали в компанії.

Читайте також:

Щоб не прокинутися без грошей на картці: українців вже офіційно попередили

Київстар попередив тих, у кого встановлено додаток "Дія"

Церковне свято 28 березня. Чому в цей день краще пристебнути шпильку на одяг

Вимкнення батарей: названо ще одне місто, в якому завершують опалювальний сезон