Скрипучі підлоги - це сигнал усім домочадцям, що мама вирішила вночі з'їсти шматочок торта, поки ніхто не бачить, що тато став за бутербродом, і що дитина з вечора перебрала з газуванням і часто бігає до туалету.

Якщо стара підлога у квартирі скрипить, це може означати, що конструкції деформовані, фіксація частин погана або дошки прогнили. Цей звук стає дійсно дратівливим для всіх мешканців, і всі хочуть позбутися цієї проблеми якнайшвидше.

Однак ремонт підлоги може бути дорогим і не завжди необхідним. Натомість можна використовувати незвичайний спосіб, який допоможе усунути скрип і поверне до сімейної оселі тишу та спокій.

Для цього потрібно використовувати дитячу присипку. Звучить дуже шалено, але варто спробувати, як підлога перестане видавати неприємні чутки. Нанесіть присипку на дерев'яне покриття, а потім щіткою заповніть всі щілини та отвори між дошками.

Цей простий метод допоможе прибрати тертя між частинами підлоги та зафіксує його конструкцію. Таким чином, скрип зникне, і ви зможете спокійно ходити своєю квартирою, не заважаючи сусідам і домочадцям.

Читайте також:

Що буде, якщо щоранку натще пити воду з лимоном. Міфи та реальність

Що потрібно носити в гаманці, щоб залучити фінансову удачу

Секрет досвідчених господинь: навіщо в пральну машинку кладуть звичайний поліетиленовий пакет

Висмоктують життєву енергію: названо речі, які краще не тримати в будинку

У сім'ї буде бідність та скандали: які подарунки не можна приймати від свекрухи