Поки що двійники Путіна намагаються створити видимість того, що Путін насправді живий, президент України приїжджає на Донбас і зустрічається з українськими воїнами.

Чергова поїздка Володимира Зеленського на Донбас відбулася 22 березня. Крім того, президент Зеленський побував у Харківській області. Харкову цього дня глава Української держави присвоїв звання "Місто-герой України".

"На Донбасі, Харківщині, усюди, куди прийшло російське зло, очевидно, що державу-терориста не можна зупинити нічим іншим, крім одного – нашої перемоги. І ми її забезпечимо – українську перемогу".

У всіх районах сходу нашої держави, де є український прапор, є надія. Це відчувається. Ми зробимо все, щоб синьо-жовті кольори продовжили свій визвольний рух, щоби повернули нормальне життя всій нашій землі, від Донецька до кордону", - заявив Зеленський.

Крім того, президент України пообіцяв, що Росія отримає гідну відповідь на кожний терористичний удар по Україні.

"Ми обов'язково відповімо окупанту на кожен удар по наших містах... Сьогоднішні російські удари по Запоріжжю, нічна атака на Київщину...

Всі удари Росії отримають як військову, так і політичну та юридичну відповідь. Росія програє цю війну. Немає у світі суб'єкта, який не відчував би цього вже зараз. Усі це вже розуміють. І кожен російський убивця має розуміти: ордер на арешт – це найкраще, що може з ним статися.

Слава всім, хто зараз у бою за Україну та людей! Дякую всім, хто допомагає щодня", - резюмував Володимир Зеленський.

Читайте також:

Ось і дочекалися: Путін переказує росіян на юані. Долари та євро вже не приймуть.

Не стало зірки культових фільмів "Зоряні війни" та "Гаррі Поттер" .

Чи не соромно за гнилий? Сільпо "утішив" українців: продукти за цінами 2021-го року. Що продадуть.