Так сталося, що через війну в Україні багато її мешканців змушені економити, адже рівень життя безумовно знизився у кожного другого українця. Про те, що нині українцям надзвичайно важливо підходити до своїх витрат розумно знають і в Київстарі, тому і запропонував оператор тариф, який допоможе суттєво економити.

Отож, про те, як заощадити до 50% витрат на телеком-послугах, розповів Київстар. В компанії заявили, що користуватися мобільним зв’язком, інтернетом, телебаченням і будь-якою Суперсилою на вибір можна дешевше на 48%.

Так, з 22.12.2022 до 31.08.2023 при новому підключенні до тарифів ВСЕ РАЗОМ Домашній, ВСЕ РАЗОМ Сімейний та ВСЕ РАЗОМ Преміальний — кожен абонент сплачує лише 200 грн/міс перші три місяці користування завдяки акції Легкий старт. Для діючих абонентів при заміні тарифу умови акції діятимуть протягом перших двох місяців користування.

Переваги нового тарифу:

  • Економія до 50%. Домашній Інтернет, мобільний зв'язок і ТБ в одному тарифі вигідніше, ніж кожна послуга окремо;
  • Один рахунок на всі послуги. Не треба запам’ятовувати паролі до особистих кабінетів - зручно оплачувати все й одразу з мобільного рахунку;
  • Тиждень довіри. Якщо раптом пропустили день оплати, можна безкоштовно замовити доступ до інтернету ще на 7 днів

Наприклад, ви можете придбати тариф ВСЕ РАЗОМ Сімейний і цілих три місяці насолоджуватися спілкуванням, швидким інтернетом та улюбленими серіалами на Київстар ТБ за 200 грн на місяць (після акційного періоду ціна становить 350 грн на місяць).

Читайте також: