Путін однозначно стане першим російським президентом, який увійде в історію завдяки розвалу Росії, розпалюванню війни в Україні, колосальним втратам російської армії та падінню економіки РФ.

Щоправда, Путін намагається вдати, що "все йде за планом". Навіть ордер на його арешт, виданий Міжнародним кримінальним судом – це також за планом, як і провал вторгнення в Україну.

За словами бункерного російського президента, тепер Росія замість доларів та євро розраховуватиметься китайськими юанями. Це бункерний заявив після зустрічі з китайським лідером Сі Цзіньпінем у Москві.

"Ми за використання китайських юанів у розрахунках між Росією та країнами Азії, Африки, Латинської Америки. Впевнений, ці форми розрахунків у юанях розвиватимуться між російськими партнерами та їхніми колегами у третіх країнах", – сказав Путін.

Тим часом, за словами політолога політолога Ігоря Рейтеровича, Кіай, як очікує Путін, навряд чи допоможе Росії потужною зброєю, яку знекровлена ​​російська армія зможе використати проти України.

За словами експерта, якщо щось подібне звучатиме в кулуарах при зустрічі двох лідерів, то максимум зброї, на яку може розраховувати російська сторона – те, що вони отримували до того.

"Йдеться про стрілецьку зброю, можливо, якісь патрони чи бронежилети. Не виключено, що можуть передати якусь частину комплектуючих в обмеженій кількості через, наголошую, треті країни – Іран, Білорусь, хоча з Білоруссю – це малоймовірно", – наголосив Рейтерович.

У той же час політолог Микола Давидюк переконаний, що якщо Китай дасть Росії не зброю, а, наприклад, солдатів, то дуже важливо, щоб вони увійшли на територію Росії, "але за межі її територій не вийшли".

"Китайська армія нізвідки не виходить, вона просто цю територію асимілює і робить її китайською. А те, що у росіян борг перед китайцями мінімум мільйон квадратних кілометрів, ми знаємо з історії. Китай це не пробачив і хоче повернути свої території", — натякнув. Давидюк.

Читайте також:

"Сталінградська битва навпаки": Гіркін розповів, що на армію Путіна чекає історична ганьба.

Все дуже серйозно: Путін навіть не зміг особисто приїхати в аеропорт, щоб зустріти китайського лідера Сі Цзіньпіна.

Дружина Віктора Павлика розповіла, ким він тепер працюватиме: там багато молодих дівчат.