Голова КНР Сі Цзіньпін у понеділок прибув до Москви – вперше після 2019 року та після початку війни в Україні у 2022 році.

Літак із лідером Китаю приземлився у понеділок, 21 березня 2023 року у московському аеропорту "Внуково-2".

Так, на кадрах, оприлюднених російськими пропагандистами, видно, як китайський лідер Сі Цзіньпін спускається трапом літака, що приземлився 20 березня у "Внуково".

Російський диктатор, судячи з опублікованих пропагандистами кадрів, не прибув до "Внукового", щоб зустріти Сі Цзіньпіна особисто. Натомість Володимир Путін направив віце-прем'єра російського уряду Дмитра Чернишенка.

У зв'язку з цим трапився величезний казус. Так, президент КНР не відразу ідентифікував російського чиновника, який приїхав його зустрічати, і попрямував повз нього далі. Однак ще один росіянин, зважаючи на все, охоронець, перегородив китайському лідерові дорогу, не даючи пройти далі.

Нагадаємо, що у понеділок відбулася неформальна бесіда двох лідерів, яка тривала 4,5 години. Сі Цзіньпін, наприклад, висловив упевненість у тому, що громадяни Росії підтримають кандидатуру Путіна на президентських виборах у 2024 році.

У свою чергу, Володимир Путін привітав свого китайського колегу з переобранням на посаду голови КНР.

Читайте також:

Іменини 21 березня: когось привітати з Днем ангела. Чому цього дня не можна варити яйця

Прийде продавати свої машини: українських біженців, які виїхали за кордон, попередили

Поплавський потрапив у гучний скандал, розповівши дівчині про "вареник"

Це знак із небес: після оголошення про арешт Путіна російську глибинку затопило фекаліями. Відео