21 березня настане четвертий молодик 2023 року. Воно відбудеться о 19:23 за київським часом і все говорить про те, що цей час матиме неоднозначне значення для мешканців Землі.

Ще б пак, за словами астролога Марини Скаді (Марини Соколової), цей молодик несе в собі особливі енергії, посилює значимість нового транзиту – Плутона Водолією з 23 березня. А такий взаємозв'язок формує умови для чергового витка в геополітиці щодо переділу миру та сфер впливу.

Астрологи радять провести 21 березня у відпочинку. По можливості варто зайнятися активним відпочинком чи хобі, щоб не гаяти час даремно. Однак за відсутності альтернатив не менш сприятливим варіантом стане перегляд фільмів удома.

У молодик 21 березня дуже важливо приділити час уважності та обережності. У цей час можуть знизитися розумові здібності. Висока ймовірність зробити серйозну помилку та привести подальші справи у полі проблем.

Також у цей день слід приділити час власному здоров'ю. Одягайтеся за погодою і слідкуйте за тим, щоб випадково не травмуватися. Протягом молодика ризик отримати травму буде значно вищим.

До речі, молодик 21 березня сприятливо вплине на професійну сферу, бізнес, кар'єру, оскільки в цей час відбудеться енергетичний імпульс, який дасть багатьом людям додаткові сили.

Активність, оригінальність і рішучість в період Місяця, що росте (22 березня – 5 квітня) приведуть до успіху і видимих ​​результатів у короткі терміни. Але важливо пам'ятати про такту і дипломатичність, уникати поспішності, імпульсивності та нетерпимості. У ділових відносинах корисно виявляти впевненість у собі, просувати особисті інтереси, але також необхідно з повагою поставитися і до побажань партнерів.

До речі, вважається, що в дні молодика та повного місяця можна провести обряд на залучення різних благ у своє життя. Приділити увагу цьому питанню може кожен охочий.

Читайте також:

Принесуть додому 170 гривень: Київстар приготував сюрприз для українців

Відключать 20 березня: Київстар попередив абонентів про важливі зміни

У Київстарі розповіли, хто не зможе перевірити свій рахунок та тарифний план