В умовах війни та економічної нестабільності, кількість шахрайських схем та фальшивих розіграшів значно зросла. Люди повинні знати, як уберегти себе та свої накопичення від шахраїв, які вирішили поживитися на чужому горі та біді.

Докладніше і телефонні афери, які останнім часом все частіше відбуваються в Україні, інформує оператор стільникового зв'язку "Київстар" на своїй сторінці в мережі Facebook.

Повідомляється, що, як правило, зловмисники використовують привабливі пропозиції, обіцяючи грошові виграші або соціальні виплати під виглядом великих компаній або державних установ. Проте, їхня справжня мета – отримати доступ до ваших персональних даних, що може призвести до серйозних наслідків, включаючи крадіжку грошей та особистих заощаджень.

Щоб уникнути попадання в пастку шахраїв, необхідно бути гранично обережним і дотримуватись деяких правил безпеки. Ніколи не заповнюйте анкети та опитування, якщо ви не впевнені у їхній справжності. Важливо також перевірити інформацію про виграш або виплату на офіційному сайті або гарячій лінії організації. Використовуйте лише перевірені джерела інформації, щоб не наражати свою безпеку на ризик.

Не варто ризикувати своїми персональними даними та фінансовими заощадженнями. Завжди перевіряйте джерела інформації та будьте обережні, щоб не стати жертвою шахрайства.

Читайте також:

Принесуть додому 170 гривень: Київстар приготував сюрприз для українців

Відключать 20 березня: Київстар попередив абонентів про важливі зміни

У Київстарі розповіли, хто не зможе перевірити свій рахунок та тарифний план