Найбільший оператор мобільного зв'язку, а також один з найбільших інтернет-провайдерів широкосмугового доступу в Україні, Київстар, презентував тариф, що виконає всі забаганки сучасного покоління людей.

Мова йде про тариф СуперГіг для роутерів і планшетів. Як зазначили в компанії, під’єднати тариф СуперГіг, який можна використовувати з SIM у модемі чи мобільному роутері, стало ще простіше.

Для підключення потрібно зробити лише два кроки:

  • зайти в інтернет-магазин Київстар;
  • оформити тариф СуперГіг.

А ще до 31 березня включно кожен може взяти участь в акції "Онлайн дешевше" та отримати безкоштовну доставку стартового пакета та 170 грн на свій рахунок.

Плата за тариф, а саме 300 грн зніматиметься щомісяця 1-го числа опівночі (00:00). Якщо ж на рахунку буде недостатньо коштів, то плата за тариф не зніметься, але і доступ до інтернету не надаватиметься. Але якщо протягом дня абонент поповнить рахунок на достатню суму для нарахування щомісячної абонплати, вона буде знята автоматично відразу після поповнення рахунку та буде надано пакет послуг на місяць.

До речі, в цьому тарифі доступний лише інтернет, тому розраховувати на дзвінки чи повідомлення не варто.

За умовами акції людина отримує:

  • перший пакет послуг за акційною ціною 130 грн, що вже включений у вартість замовлення (діє з дати підключення до кінця календарного місяця);
  • 170 грн на мобільний рахунок для наступної оплати послуг.

До речі, часто абоненти питають, чи є якесь обмеження швидкості в тарифному плані "СуперГіг для роутерів і планшетів". Так от, воно справді є, якщо абонент протягом місяця використав більше 300 ГБ. В такому випадку можна і далі користуватися інтернетом, проте його швидкість буде знижено до 0,8 Мбіт/с.

Щоб поновити швидкість, можна підключити послугу Турбо за 100 грн. Це зніме обмеження по швидкості до кінця місяця або доки не використаєте наступні 300 ГБ.

Щоб підключити Турбо — наберіть *298*30# або перейдіть у додаток Мій Київстар.

Читайте також: