Повідомляється, що українські військові збили російський винищувач-бомбардувальник Су-34 на Луганщині, про що повідомив офіційний представник Генерального штабу Збройних сил України Андрій Ковальов під час національного телемарафону.

Про це пише «lliga.net».

Цей випадок стався під час зіткнень, що продовжуються, в районі Кремінної 29 січня.

Війна в Луганській області супроводжується інтенсивними боями між українськими та російськими силами, особливо у Серебрянському лісництві та Тернівському районі. Раніше того ж дня ЗСУ заявили, що відбили чотири атаки в цих районах.

Су-34 — багатофункціональний фронтовий надзвуковий винищувач-бомбардувальник радянського та російського виробництва, призначений для завдання ударів по об'єктах в оперативній та тактичній глибині, особливо в умовах сильної протидії засобів ППО та сучасних засобів радіоелектронної боротьби.

Літак здатний вести денні та нічні операції у різних метеоумовах. Віднесений до літака покоління 4++, Су-34 має високі бойові можливості, що дозволяють йому самостійно вести маневрений повітряний бій на рівних з будь-якими винищувачами противника, що дозволяє йому виконувати основні бойові завдання без необхідності супроводу і прикриття.

Читайте також:

Обов'язково зробіть це на городі: як відновити ґрунт на тому місці, де росли помідори

Все зміниться з 1 березня: хто з переселенців отримуватиме виплати. Повний список

Можна відмити навіть найстарішу сковорідку до блиску: як використовувати метод "двох склянок"