24 січня велика пожежа сталася неподалік російського міста Челябінська, а саме на меблевій фабриці, повідомляє "РБК-Україна" з посиланням на місцеві Telegram-канали.

Інцидент стався біля села Батуринське Еткульського району Челябінської області. Пожежа поширилася на площу не менше 3600 квадратних метрів, насамперед торкнувшись даху меблевої фабрики.

На ранок зусилля з гасіння пожежі вдалося локалізувати, про постраждалих не повідомлялося. До гасіння пожежі було залучено близько 60 пожежників та 18 одиниць техніки.

Керівництво заводу повідомило, що конструкторському цеху завдано істотних збитків, але загалом робота заводу продовжується. Цей інцидент сприяв недавньому сплеску пожеж на різних об'єктах у Росії.

«У Росії нова пожежа – під Челябінськом палає меблева фабрика. Пожежа охопила щонайменше 3600 квадратних метрів. Вогонь уже нібито локалізували. Керівництво фабрики каже, що згорів один із цехів, потерпілих немає. Але фабрика нібито продовжує працювати у звичайному режимі», - йдеться у повідомленні.

Інцидент із пожежею під Челябінськом посилив тривожну тенденцію збільшення кількості пожеж у різних місцях по всій Росії в останні місяці.

Ці інциденти відбувалися в різних місцях, включаючи порти, військові об'єкти, заводи і т. д. Підвищена частота подібних заходів привернула увагу до проблем, пов'язаних із забезпеченням пожежної безпеки та протипожежної безпеки в різних регіонах країни-агресора.

Читайте також:

Не доводьте до крайнощів: за які борги українцям відключатимуть світло

Щоб механік не "розвів" на гроші: як самостійно перевірити справність кондиціонера у машині

Ви здивуєтеся зекономленим грошам: як вимити губку від жиру та бруду, щоб знову не купувати нову