Днями заступник міністра оборони України Іван Гаврилюк говорив, що війна Росії та України має завершитися переговорами та відмовою Росії від ядерної зброї. На цьому фоні глава МЗС РФ Сергій Лавров заявив, що всі заяви про те, що російський президент Володимир Путін проти переговорів – це неправда.

Так, Сергій Лавров заявив, що Кремль нібито готовий до мирних переговорів із Україною. За його словами, у Росії готові обговорювати будь-яку серйозну пропозицію, яка б гарантувала насамперед національні інтереси РФ.

В інтерв'ю телеканалу CBS Лавров заявив, що всі заяви про те, що російський диктатор Володимир Путін проти переговорів – це неправда. Мовляв, у РФ є готовність "вислухати всіх зацікавлених у справедливості".

Також російський міністр закордонних справ натякнув, що нібито для встановлення справедливості країни Заходу повинні припинити допомагати Україні продовжувати вести війну з РФ.

"Ми будемо готові вислухати всіх, хто щиро зацікавлений у справедливості, у тому числі встановленні справедливості у відносинах Росії та України, яка включала б, звичайно, припинення західної політики використання України як інструменту війни проти Росії", - сказав він.

Читайте також:

Потрібно дочекатися весни: відомий астролог розповів про падіння Росії та мирні переговори

Почав святкувати Новий рік наперед? Медведєв оголосив війська НАТО "бандерівськими" та заговорив про переговори

Хіба ж можна вірити? У Німеччині розповіли про те, що думає Путін про переговори з Україною

У США зробили важливу заяву про переговори між Києвом та Москвою: мають бути на умовах України