За словами координатора Ради національної безпеки Білого дому Джона Кірбі, наступні місяці вважаються критичними для оборони України, що спонукало Конгрес ухвалити прискорені рішення щодо підтримки країни.

Про це пише «pravda».

"Наступні кілька місяців будуть критичними для України", - заявив він.

Кірбі підкреслив продовження нападів Росії на Україну з використанням безпілотників і ракет, що призводить до непростих рішень для українського командування щодо використання запасів зброї та боєприпасів, що скорочуються.

Кірбі зазначив, що Росія продовжує отримувати підтримку від Ірану та Північної Кореї, у тому числі балістичних ракет, а також налагоджує власне виробництво безпілотників та інших систем озброєння.

Визнаючи ці проблеми, Кірбі наголосив на прихильності адміністрації США до перемоги України. Він нагадав чітку заяву президента Джо Байдена про те, що Україна має стати процвітаючою та суверенною країною з відновленими кордонами та суверенітетом.

"І ми хочемо мати можливість надалі надавати Україні необхідну підтримку, щоб вона могла досягти цих результатів", - додав координатор Ради національної безпеки Білого дому Джон Кірбі.

Читайте також:

Путін ще більше закручує гайки: у росіян тепер відбиратимуть квартири за розмови про війну

Не повторюйте цю помилку: чому не можна прогрівати машину в мороз, якщо вона довго стояла і ви не збираєтесь їздити

Щоб не довелося викликати швидку: як зрозуміти, що печериці вже зіпсувалися та стали небезпечними