Начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов неодноразово заявляв, що президент Російської Федерації Володимир Путін страждає на онкозахворювання і за його здоров'ям стежать понад два десятки лікарів. Цю інформацію, за словами начальника ГУР, українська розвідка отримала від джерел в оточенні Путіна, тому рано чи пізно світ переконається в правдивості цих заяв. Тим часом представники західних спецслужб кажуть, що для "смертельно хворого" Путін виглядає досить непогано. Суддями в цій історії вирішили виступити незалежні лікарі.

Про нюанси поведінки президента РФ Володимира Путіна, які свідчать про серйозні проблеми з його здоров'ям, розповіли фахівець із психодіагностики Дмитро Попов та психотерапевт Тіна Берадзе.

Так, кандидат психологічних наук, спеціаліст з психодіагностики Дмитро Попов розповів, що проаналізувавши зовнішній вигляд "quot;" Путіна, зокрема, через так звану виборчу кампанію російського лідера, він упевнений, що існує п'ять "Путіних" – чотири двійники та оригінал, який називають "бункерним".

Нібито саме ці чоловіки не завжди вимовляють адекватні речі, які потім намагаються аналізувати експерти інших країн.

Дмитро Попов пояснює, що відмінності бачить по особах оригіналу та його "дублерів". Крім того, мають місце поведінкові стикування. Наприклад, такі "параметри", як перебування в суспільстві – близьке або не близьке до інших людей. Як уточнив Попов, це помітно, оскільки Путін побоюється якихось інфекційних, вірусних захворювань. Це видно при його зустрічах із керівниками інших країн, які добре його знають. Наприклад, лідера Білорусі Олександра Лукашенка, президента Туреччини Реджепа Ердогана тощо.

"Я схильний думати, що Путін має якусь поразку хребта або центральної нервової системи. У нього права нога і частіше – права рука функціонують набагато гірше, ніж у всіх двійників – це також видно. І періодично єдиний – лише "бункерний" відчуває біль і приховати перед камерою цього не може», - розповів експерт.

Він додав, що на наявність двійників також вказують ще деякі нюанси, наприклад, вимова промови, звернення до співрозмовника, жестикуляція, але дублери Путіна наразі вже добре його копіюють. За словами Попова, це – дрібниці, яким можна легко навчитися.

До речі, експерт не впевнений, що рішення заводити двійників ухвалював сам Путін.

Читайте також:

Росіян знову відправлятимуть на Колиму до таборів, якщо вони не згодні з Путіним. Відео

Останні конвульсії? Путін готує наступ одразу на 4 області. Що задумали у Кремлі

Путіну таке й не снилося: Британія показала нову лазерну зброю. Спалює всі повітряні цілі

Щось почнеться: Путін наказав терміново шукати цінності Російської імперії у зарубіжних країнах