Голова військового комітету НАТО Роб Бауер виступив із попередженням про те, що громадянське населення на Заході має готуватися до «тотальної війни» з Росією.

Згідно з заявою SkyNews, Бауер наголосив на необхідності того, щоб люди зрозуміли, що світ не гарантований, а сили НАТО готуються до потенційного конфлікту з Росією.

Про це пише «pravda»

У своїй прямій промові адмірал Бауер відзначив більш широку дискусію, яка включає міркування про промислову базу і роль людей у ​​розумінні їх внеску в забезпечення готовності.

"Ми повинні усвідомити, що світ не є даністю, що ми живемо у світі. І саме тому ми (сили НАТО) готуємось до конфлікту з Росією.

...Але дискусія набагато ширша. Йдеться також про промислову базу та людей, які мають розуміти, що вони відіграють певну роль", - заявив адмірал Бауер.

Він навів Швецію як приклад країни, яка прийняла правильний підхід, закликаючи своє населення готуватися до війни раніше.

Бауер наголосив на важливості обізнаності, заявивши, що не все можна передбачити, і в найближчі 20 років можуть виникнути невизначеності.

"Все починається з цього (...) Усвідомлення того, що не все можна передбачити і не все буде добре у наступні 20 років", - сказав він.

Попередження відображає підвищене почуття занепокоєння щодо потенційних загроз безпеці у нинішньому геополітичному ландшафті.

Читайте також:

Тепер на молоці та сметані доведеться економити: що буде з цінами на молочку і до чого готуватись

Зверніть на це увагу: чому з вихлопної вашої машини труби йде білий дим і чи небезпечно це

Коли потрібно хрестити дитину цього року: названо щасливі дати