Пізно ввечері 18 січня у Польщі сталася ще одна ДТП за участю українців. Автобус, у якому перебували 26 осіб, не впорався з керуванням, зіткнувся з деревом та перекинувся. Аварія сталася близько 23:30 на трасі № 812 у гміні Вишниці Бялського району Люблінського воєводства.

Про це пише «obozrevatel»

Попереднє розслідування показало, що через складні погодні умови автобус занесло на повороті, внаслідок чого 63-річний водій автобуса втратив керування. Водій, який, за даними поліцейської експертизи, був тверезий, спробував з'їхати на узбіччя, але врізався у відбійник. Згодом автобус перекинувся та зіткнувся з деревом.

Аварія у Польщі
Аварія у Польщі

"Водій з'їхав на узбіччя і врізався у відбійник. Після цього автобус перекинувся на бік і врізався в дерево, – цитує видання заяву поліції.

Внаслідок аварії троє людей було госпіталізовано, зокрема 80-річного чоловіка з травмами. Генеральне консульство України у Любліні надає консульську допомогу постраждалим українцям. Однак пізніше з'ясувалося, що лише двоє людей отримали легкі травми, загрози їхньому життю немає.

Аварія у Польщі
Аварія у Польщі

"Внаслідок ДТП двоє українців отримали незначні травми. Загроз їхнього життя немає. Їм надається необхідна допомога. Інші пасажири розміщені в тимчасовому місці очікування. Перевізник уже надав інший автобус, який доставить наших громадян до України", – зазначив Ніколенко.

Українські дипломати перебувають у контакті із польськими правоохоронними органами, які ініціювали розслідування обставин катастрофи.

Аварія у Польщі
Аварія у Польщі

Цей інцидент стався за іншою трагічною аварією в Польщі, де внаслідок зіткнення двох автомобілів загинули троє людей. Внаслідок аварії загинула 4-річна українська дівчинка на ім'я Ксенія, а її мати госпіталізована з травмами. Зіткнення сталося, коли 69-річний водій Opel Astra виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся з Mercedes Vito, на борту якого було п'ять осіб, включаючи дитину. Розслідування цієї події також продовжується.

Читайте також:

Раніше таке готували в кожній родині: забутий рецепт ніжних тюфтель у сметанно-томатному соусі на сковороді

Достатньо одного переказу: українцям почали раптово блокувати банківські картки. Що потрібно знати

Мешканці села на це довго чекали: в Україні почали працювати аптеки на колесах. Фото