Прем'єр-міністр Хорватії Андрій Пленкович висловив думку, що у Росії створено політичні умови для того, щоб президент Володимир Путін залишався при владі ще 12 років.

Про це пише «zn»

Виступаючи на Давосі, він також відзначив зрушення в російських наративах, які перейшли від дискусій про «денацифікацію» України та українську ідентичність до зображення України як «агента НАТО».

Пленкович наголосив, що зараз дуже мало західних лідерів підтримують нормальні стосунки з Путіним. У зв'язку з наближенням російських виборів у березні він закликав усвідомити потенційні зміни в риториці і політичній динаміці за правління Путіна.

"У березні відбудуться вибори в РФ, ми повинні розуміти, що створені політичні умови на ще 12 років влади Путіна, і ніхто не може гарантувати, яка риторика в нього буде далі. Ми маємо враховувати це", – заявив прем'єр-міністр Хорватії Андрій Пленкович.

Коментарі прем'єр-міністра Хорватії Андрія Пленковича про політичні умови, які сприяють продовженню перебування Володимира Путіна при владі, наголошують на занепокоєнні щодо майбутнього політичного ландшафту.

Спостереження за зміною російських наративів вказує на динаміку підходу Росії до України та її міжнародного стану, що розвивається.

Читайте також:

Слюсарі знову модні: кому в Києві готові платити дуже непогані зарплати. Повний перелік вакансій

Спробувавши один раз, ви в нього закохаєтеся: рецепт турецького салату з помідорами, хлібом, оливками та цибулею

Цю помилку повторюють у кожній родині: які продукти не можна зберігати у холодильнику