Бригадний генерал Олександр Тарнавський поділився інформацією про поточну обстановку на фронті, наголошуючи на стійкості та активності захисників України.

Про це пише Главред.

Він повідомив, що російські окупанти продовжують проводити агресивні атаки на Таврійському напрямку, використовуючи при цьому піхоту, бронетехніку та авіацію.

За останні 24 години ворожі сили завдали 23 авіаційних ударів, здійснили 53 бойові зіткнення та здійснили 702 артобстріли, як зазначив генерал Тарнавський.

"Наші захисники та захисниці стійко тримають оборону та проводять активні дії на певних напрямках", - підкреслив Олександр Тарнавський.

Загальні втрати супротивника минулої доби оцінюються у 368 загиблих та 29 знищених одиниць військової техніки. Серед втраченого військового обладнання ворога відзначаються 5 танків, 5 бронетранспортерів, 4 артилерійські системи, 8 безпілотних літальних апаратів, 5 автомобілів та 2 одиниці спеціальної техніки.

Тарнавський висловив вдячність за силу та рішучість українських захисників, наголошуючи на їх готовності протистояти ворожій агресії та відстоювати свою батьківщину. Він наголосив на необхідності міжнародної підтримки у боротьбі за мир та суверенітет України.

Читайте також: