У Борисполі Київської області двох дітей вкусив бійцівський собака, який напав на них, коли господар вигулював його без намордника та повідця. Про подію повідомила прес-служба патрульної поліції Київської області, проти власника собаки складено адміністративні матеріали.

Про це повідомляє «obozrevatel»

За даними поліції, надійшов дзвінок про подію на вулиці Ясній у Борисполі. Заявниця, яка гуляла з двома дітьми, помітила чоловіка, який вигулює стаффордширського тер'єра без повідця та намордника. Згодом спущений з повідця собака напав і вкусив дітей.

"Днями поліцейські отримали виклик на вулицю Ясну у Борисполі. Заявниця гуляла з двома дітьми на вулиці і помітила чоловіка, який вигулював собаку бійцівської породи без повідця та намордника. Згодом собака напав на дітей і покусав їх", – розповіли у прес-службі.

Прибувши на місце, поліцейські виявили заявницю з дітьми та чоловіка зі стаффордширським тер'єром. Господар собаки поводився агресивно і нецензурно висловлювався, порушуючи громадський порядок.

Відносно власника собаки було порушено адміністративну справу за вигул собаки без повідця та намордника, що спричинило заподіяння шкоди здоров'ю людини. Штрафи за подібні порушення можуть становити до 3400 гривень з можливістю конфіскації тварини.

Крім того, було пред'явлено звинувачення у дрібному хуліганстві з можливим штрафом чи адміністративним арештом на строк до п'ятнадцяти діб.

Співробітники патрульної служби супроводжували заявника та дітей до найближчого медичного закладу, де лікарі оглянули дітей та надали необхідну медичну допомогу.

"Також патрульні доправили заявницю з дітьми до найближчого медичного закладу, де лікарі оглянули малюків та надали необхідну медичну допомогу", – уточнили в поліції.

Читайте також:

Вони готуються без яєць і молока: рецепт швидких млинців, від яких ви точно не відмовитеся

Справжній вірний друг: українці шукають господаря собаки, який щодня пробігає автобусом по 70 кілометрів. Фото

Церковне свято 12 січня: що сьогодні потрібно зробити, щоб залучити успіх на весь рік