Синоптик Ігор Кібальчич прогнозує два майбутні похолодання в Україні після періоду незвичайно теплої погоди у грудні та Новому році.

Про це пише «telegraf»

12 січня територією України очікується проходження активного холодного фронту, що призведе до значного зниження температури на 5-10 градусів.

У південних та західних регіонах температура може досягати 3-8 градусів морозу, а в інших районах – до 15 градусів морозу. 13 січня очікується посилення холодів: у північних, східних та центральних регіонах температура опуститься до 17-22 градусів морозу вночі та 7-12 градусів морозу вдень.

Черговий пік холодів прогнозується на 16-18 січня: нічна температура може сягнути 15-18 градусів морозу, а денна - 5-10 градусів морозу. Потепління очікується у південних та західних регіонах, де температура не може опускатися нижче 10 градусів морозу.

Оскільки українці переживають перехід від теплих умов у грудні та Новому році, синоптик Ігор Кібальчич попереджає про майбутні похолодання. Очікується, що активний холодний фронт, який очікується 12 січня, принесе раптове зниження температури на 5-10 градусів з різним ступенем морозу у різних регіонах.

Подальше посилення похолодань 13 січня та черговий пік 16-18 січня можуть призвести до зниження температури до 22 градусів морозу вночі та до 10 градусів морозу вдень. Українцям радять підготуватися до майбутніх похолодань, особливо у північних, східних та центральних регіонах.

Читайте також:

Не гірше, ніж м'ясні: рецепт ситних голубців із гречкою, грибами та картоплею

У Приват24 з'явилася нова функція: як вона працює і що буде з грошима

Потрібно дочекатися весни: відомий астролог розповів про падіння Росії та мирні переговори