Адан Канто, відомий мексикано-американський актор, відомий своїми ролями у різних гучних фільмах та серіалах, помер у віці 42 років. Причиною смерті став рак апендикса, повідомляє «ТСН», посилаючись на Deadline.

Канто народився 1981 року в Сьюдад-Акунья, Коауїла, Мексика, і виріс у Техасі. У 16 років він почав кар'єру співака та гітариста у Мехіко. Його шлях до акторської кар'єри розпочався з появи у місцевих рекламних роликах та телешоу, зрештою він отримав головну роль у драматичному серіалі Fox «Послідовники» (2013).

Згодом він знявся у ситкомі ABC «Міксологія», кримінальній драмі Netflix «Нарко» та «Кров та нафту». Помітною роллю Канто у кіно стала роль супергероя Сонячної плями у фільмі 2014 року «Люди Ікс: Дні минулого».

В останні роки Канто виконав роль гангстера Армана Моралеса у серіалі «Прибиральниця», продюсером якого є Warner Bros. TV. Звістка про його смерть викликала хвилю горя в індустрії розваг.

Адан Канто: скрін з відео
Адан Канто: скрін з відео

У спільній заяві Fox і WBTV висловлюється сум із приводу втрати, а Адана Канто описується як «чудовий актор і дорогий друг».

"Ми вбиті горем, дізнавшись про смерть Адана Канто. Чудовий актор і дорогий друг, для нас велика честь бачити його частиною сімей Warner Bros. Television та Fox Entertainment з моменту його дебюту в США у фільмі "Послідовники" більше десяти років тому", - йдеться у заяві Fox та WBTV. "Зовсім недавно він засвітився на екрані у фільмі "Прибиральниця" потужною грою, що продемонструвала його артистизм, діапазон, глибину та вразливість. Це незмірна втрата, і ми сумуємо разом з його дружиною Стефані, їхніми дітьми та близькими. Нам дуже не вистачатиме Адана".

У Адана Канто залишилися дружина Стефані Енн Канто та двоє дітей, 3-річний Роман Алдер та 1,5-річна Єва Жозефіна.

Читайте також:

Даремно ви його виливаєте: що можна зробити із залишками розсолу, що залишився від консервації

Відмінно зігріє та додасть сил: рецепт ситного горохового супу з часниковими рулетиками

Досить і на компот, і на домашнє вино: робимо саморобне добриво для винограду, від якого врожаю стане вдвічі більше