Стало відомо, що в Рязані згорів будинок екс-лідера партії "Народ проти корупції", племінника чинного президента Росії Романа Путіна. Про це повідомляють російські паблики. Пожежа сталася пізно ввечері 7 січня 2024 року.

У Росії спалили будинок Романа Путіна, який знаходиться у районі стадіону "Локомотив" ціна в Рязань | Про це одним із перших повідомив Telegram-канал "Вуса Куракіної".

"Попало. Сьогодні вночі у Рязані у Романа Путіна спалили будинок, який записаний на його батька Ігоря Путіна – двоюрідного брата чинного президента Володимира Путіна», – сказано у повідомленні.

Однак пізніше цей ресурс повідомив, що рязанський будинок, в якому жив родич президента Росії Роман Путін зі своїм собакою, загорівся від замикання проводки.

Деякі експерти припускають, що окремі росіяни, які не мають можливості особисто передати гарячий привіт " російському диктатору роблять це через його племінника.

При цьому з'ясувалося, що на момент події був старший син Романа Путіна, який не постраждав. Сам же племінник глави Кремля був поза Рязані.

До речі, раніше в російському селищі Уренгой Ямало-Ненецького автономного округу невідомі знищили приймальню племінника російського президента Володимира Путіна Романа. Невідомі спочатку розгромили офіс, а потім підпалили його. Перед підпалом вони звинуватили племінника російського президента та його самого у крадіжці та злочинній діяльності.

Приймальна Романа Путіна знаходилася в готелі, що належить паливній компанії "Роснефтегаз". Російський опозиційний Telegram-канал ВЧК-ОГПУ натякнув, що саме за рахунок "Роснафтогазу" quot; племінник диктатора відкрив у готелі своє "гніздо".

Роман Путін: що про нього відомо

46-річний Роман Путін – племінник Володимира Путіна, син його двоюрідного брата Ігоря. Раніше він працював на ФСБ (2001). Також обіймав посаду радника мера Рязані з безпеки (2006-2009 рр.). З 2011 року Роман Путін є головою ради директорів ТОВ "Група компаній МРТ". Також він є співвласником компанії "МРТ-АВІА", яка виробляє гідроплани на території Росії.

У 2020 році Роман Путін увійшов до російської політики – у березні він оголосив про створення пропрезидентської партії "Люди бізнесу". За його словами, він підтримує політику Путіна і хотів би допомогти уряду у його ініціативах. Проте партії не створив. 21 червня він приєднався до існуючої партії "Народ проти корупції" та був обраний її лідером 5 липня.

Читайте також:

Путін закручує гайки на повну: у Росії відроджують каральну організацію часів Сталіна

Путін вже не в змозі захистити росіян: підлітки пробираються на бойові аеродроми та джгуть останні винищувачі

Запухле обличчя та подвійні підбори: у мережі показали хворого Путіна на різдвяній службі у церкві

Відомий футболіст "Динамо" розповів, чому вирішив не повертатися в Україну: обстріл став надто небезпечним