Секрети ідеальної шкіри були розкриті американськими фахівцями, і однією з важливих рекомендацій є забезпечення достатньої кількості сну не менше семи годин.

Про це пише видання news24.in.ua.

Експерти пояснюють, що багато жінок навіть не підозрюють про шкоду, яку їм можуть завдавати неправильний спосіб життя. Однак досягнення досконалості виявляється досить простим.

Наприклад, важливо підняти голову якомога вище на подушці під час сну, щоб запобігти скупченню рідини в області очей і зменшити набряклість обличчя.

Також необхідно забезпечити не менше восьми годин нічного відпочинку, що не тільки сприяє відновленню всього організму, а й покращує еластичність шкіри.

Клініка Майо настійно радить уникати вживання кофеїну за 12 і навіть 6 годин до сну з огляду на його заохочувальні властивості, які можуть заважати повноцінному відпочинку.

Також рекомендується обмежити їжу за дві години до сну. Щоб забезпечити повне відновлення шкіри під час сну, краще завершити усі інтенсивні вправи за кілька годин до відпочинку.

Важливою умовою підтримки досконалого стану шкіри є відключення мобільних пристроїв за годину до сну. Американські експерти впевнені, що, дотримуючись цих простих порад, можна швидко побачити помітне покращення зовнішнього вигляду шкіри.

Читайте також:

Навіть на фронті вшановують традиції: українські захисники зворушливо заспівали легендарну колядку - відео

Не всі побачать держдопомогу: у Мінсоцполітики пояснили, який потрібен стаж для виходу на пенсію у 2024 році

Після бурхливих свят буде корисно: продукти, що зміцнюють печінку