Повідомляється, що ввечері 4 січня українські військові завдали ракетного удару по російським військовим об'єктам у Криму. За даними Telegram-каналу «Кремлівська Табакерка», було випущено не менше 10 ракет по російських силах у Сакському районі та під Севастополем.

Про це пише «glavred»

Результати удару були значними: військові об'єкти було знищено у двох місцях. Внаслідок нападу загинули 23 російські військовослужбовці, у тому числі п'ять високопоставлених офіцерів і як мінімум дев'ять бійців спецназу.

"На двох об'єктах загинули 23 військові, п'ятеро з них – високопоставлені офіцери. Також серед загиблих – не менше 9 спецназівців", - йдеться у повідомленні.

Крім того, в результаті удару було успішно знищено кілька систем ППО та РЕБ, які належать російським окупантам у Криму.

"Джерела в армії попереджають, що за цими ударами можуть бути нові спроби атакувати військову інфраструктуру півострова (вони вже були), враховуючи що його протиповітряна оборона тепер ослаблена", - сказано в повідомленні.

Приліт по окупантах у Криму
Приліт по окупантах у Криму

У доповіді передбачається, що ослаблення протиповітряної оборони у регіоні може спровокувати подальші спроби атакувати військову інфраструктуру на півострові.

Дії української армії відбуваються на тлі попередніх повідомлень про вибухи та стовпи диму в Криму, що вказує на потенційну великомасштабну ракетну атаку. Ситуація залишається напруженою і в регіоні очікуються подальші події.

Читайте також:

Метод двох тижнів: що потрібно зробити, щоб орхідея шикарно цвіла цілий рік

Фортуна буде не на вашому боці: чотири знаки Зодіаку, які зіткнуться із проблемами у січні

Доведеться віддати собаці: названі страви, в які в жодному разі не можна класти лавровий лист