Ракетний і дроновий терор з боку Росії не вщухає. Так, у ніч із 28 на 29 грудня Росія здійснила масований ракетний удар по території України, щоб напередодні Нового року позбавити мирних українців базової інфраструктури - електрики, води, навчальних закладів і навіть лікарень. Без жертв не обійшлося.

Так, росіяни 29 грудня випустили Україною понад сотню повітряних цілей, більшість з яких збили сили ППО. Під ворожі удари потрапили Київ, Львів, Одеса, Дніпро, Харків, Запоріжжя та інші міста. При цьому Росія била майже всім, що мала у своєму арсеналі: "кинджали", С-300, крилаті ракети, БПЛА, а стратегічні бомбардувальники запускали Х-101/Х-505.

Крім руйнувань, ця атака в багато родин принесла горе. Так, якщо у Львові через російський обстріл загинув відомий український баскетболіст, тренер, майстер спорту України міжнародного класу Віктор Кобзистий, то в Києві внаслідок російського обстрілу загинула колишня футболістка Вікторія Котлярова (Чорновіл). Відомо, що екс-спортсменка загинула разом зі своєю мамою Людмилою.

27-річна Вікторія виступала за Спартак (Чернігів), Атекс (Київ) та Ятрань (Умань).

Чорновол виступала на позиції півзахисниці. Перед професійною кар'єрою гравчиня навчалась у Київському університеті імені Бориса Грінченка, граючи за його збірну.

Трагічну новину повідомила сторінка "Жіночий футбол України УАФ" у Facebook.

"29-го грудня у столиці внаслідок ворожого обстрілу рашистів разом з матір'ю Людмилою загинула колишня футболістка Вікторія Котлярова (Чорновіл). Вікторія виступала за "Спартак" (Чернігів), "Атекс" (Київ) та "Ятрань" (Умань). Їй було 27... Вічна пам'ять...", – йдеться в дописі.

Станом на 1 січня у Києві з-під завалів рятувальники деблокували 28 загиблих внаслідок ракетної атаки РФ 29 грудня. Цей удар по українській столиці став найсмертоноснішим за кількістю жертв серед мирного населення.