Щоб уникнути додаткових витрат на блакитне паливо, компанія "Нафтогаз" надала своїм клієнтам зручний спосіб передачі показань лічильників без реєстрації на порталі. Це важливе рішення покликане полегшити процес передачі інформації про споживання газу.

Відповідним повідомленням поділилася прес-служба компанії.

Тепер клієнтам достатньо виконати кілька кроків:

- Зайти на сайт gas.ua та перейти до розділу "Передача показань" у головному меню.

- Ввести особовий рахунок та три літери прізвища власника рахунку.

- Натиснути кнопку "Надіслати".

Після цього користувачі переходять до заповнення форми передачі даних, де потрібно вказати поточні показання лічильника та номер телефону. Після введення даних, клієнтам залишається лише натиснути кнопку "Надіслати" та дочекатися підтвердження успішної передачі.

Це рішення дозволяє уникнути зайвих формальностей, зробивши процес максимально простим та зручним для клієнтів "Нафтогазу". Тепер навіть ті, хто не зареєстрований на порталі, можуть швидко та ефективно передавати інформацію про споживання газу, що, у свою чергу, сприяє більш точному та економічному обліку споживання ресурсів.

Також пам'ятайте, що своєчасна передача показань лічильників на комунальні послуги, в даному випадку, на споживання газу, є важливою процедурою з кількох причин:

  1. Уникнення переплат. Передача точних даних про фактичне споживання газу дозволяє точно розрахувати суму до оплати. Це унеможливлює переплату за послуги, які фактично не були спожиті.

  2. Точність розрахунків. Передача регулярних та точних даних лічильників забезпечує більш точні розрахунки комунальних платежів. Це важливо як для споживачів, так і для постачальників послуг, щоб уникнути невідповідності в оплаті.

Читайте також:

В "Нафтогазі" зробили важливе попередження: не всім українцям надходять платіжки за газ – що треба робити

Платитимемо по-новому: у Нафтогазі оголосили про нововведення з 1 січня - кого це торкнеться

Українцям розповіли, як підвищити температуру у квартирах: роз'яснення "Нафтогазу"