Про причини, передумови та конкретні чинники, які вплинули на рішення Володимира Путіна розпочати війну в Україні, можна говорити багато. І це справа більше істориків, які вивчатимуть цей відрізок часу. Ну і, зрозуміло, основну оцінку подій буде поставлено в контексті особистого ставлення історика до Росії та особистості Володимира Путіна. А нам, українцям, зрозуміло одне, — Путін нас ненавидить, і хоче стерти, як націю, з лиця Землі. Щоправда, публічно він говорить зовсім інше.

Докладніше про те, що завив Путін щодо України та українців, інформує Обозреватель.

У недавньому інтерв'ю Путін заявив, що не вважає Україну ворогом. Але "ворогами" для РФ є ті, хто хоче стратегічної поразки Росії на полі бою та знищити російську державність. При цьому кремлівський диктатор хоче, щоб війна якнайшвидше завершилася.

Не забув Путін згадати еліти Заходу, які, на його думку, хочуть розвалу РФ. Також Путін натякнув, що деякі "симпатизують" РФ у країнах.

"Сама Україна для нас не ворог. А ось ті, хто хоче знищити російську державність, ті, хто хоче домогтися, як вони кажуть, стратегічної поразки Росії на полі бою, а це в основному на Заході, та й там різні люди є, на Заході. Є люди, які нам симпатизують, котрі з нами душевно. Але є так звані еліти, для яких існування Росії, принаймні в її сьогоднішній якості та її сьогоднішніх розмірах, як вони думають, є неприйнятним», – сказав диктатор.

При цьому Путін наголосив, що прагне завершити війну на своїх умовах. І для нас це означає одне - війна триватиме, доки кремлівський старий не отримає бажане, або поки що ВСУ не виб'ють окупантів і не покажуть їм, хто в хаті господар.

Читайте також:

Йому пришили нову голову: помічники Путіна підставили його із новорічним зверненням. Відео

Хіба ж можна вірити? У Німеччині розповіли про те, що думає Путін про переговори з Україною

У США вже розповіли, як буде ліквідовано Путіна: є два варіанти