Президент Росії Володимир Путін заявив, що Росія вміє використовувати сучасну зброю на полі бою і стратегічно реагувати на неї, наголошуючи на перспективі, заснованій на виробництві.

Про це повідомляє «pravda»

Під час відвідування військового госпіталю Путін прямою промовою заявив: "Сучасне мистецтво ведення війни, ефективність залежить від того, наскільки швидко армія може зорієнтуватися на те, що найважливіше на даний момент, відреагувати на це з погляду виробництва та впроваджувати це якнайшвидше під час бойових дій.

У нас це виходить краще, ніж будь-де. Це велика перевага, яка з'являється у наших Збройних сил. Думаю, що так чинити сьогодні не може ніхто".

Важливо відзначити, що Путін підкреслив експоненційне зростання можливостей Збройних Сил Російської Федерації, заявивши, що стратегічна ініціатива практично перебуває в їхніх руках.

Він наголосив на обережному підході до операцій, уникнення вирішення бойових завдань за будь-яку ціну, особливо після серйозних інцидентів. Ще він висловив упевненість, що збройні сили стали високо боєздатними і готові до використання сучасної зброї, перевершуючи у цьому плані будь-яку іншу армію світу.

"Здібності Збройних сил РФ постійно зростають... Практично стратегічна ініціатива сьогодні перебуває в наших руках. Акуратно навчилися діяти, не виконувати бойові завдання за будь-яку ціну. Принаймні так мені доповідають. Я на цьому наполягаю: будь-які операції робити після серйозної вогневої поразки....Наші ЗС стають настільки дієздатними і настільки готові застосовувати сучасні засоби озброєння, наскільки до цього не готова жодна армія у світі", - заявив тиран.

Охарактеризувавши ситуацію на фронті як "задовільну" для Росії, Путін натякнув на посилення атак на Україну. Він уточнив свій вибір слів, заявивши, що не буде "ставити високу оцінку" ситуації, що склалася. Ця заява підкреслює напруженість і стурбованість, що зберігається в регіоні.

Читайте також:

Не надумайте викидати: які рослини дуже люблять добриво у вигляді кавової гущі

Гулянки закінчилися, настав час повертатися в реальність: як відновити режим сну після свят

За тиждень скиньте зайву вагу: як швидко схуднути після свят - поради дієтолога