За даними ресурсу Ventusky, із середи, 3 січня, в Україні очікуються снігопади та крижані дощі. Снігопад розпочнеться у західних регіонах, торкнувшись таких міст, як Львів, Чернівці, Тернопіль та Рівне. Опади поступово перемістяться до центральної частини країни.

Про це пише «apostrophe»

До 20:00 3 січня снігопад, за прогнозами, досягне центральних регіонів, зокрема Києва, Житомира, Черкас та Полтави, і продовжить рух на схід. У ніч на 4 січня снігопад пошириться на східні райони країни, а в центральних регіонах та на Дніпрі очікується зміна крижаного дощу.

Прогноз зазначає, що на заході снігопад посилиться, а в центральній частині країни до вечора утримається крижаний дощ. Окрім опадів, з 3 січня до України увійде холодна повітряна маса з півночі, яка принесе із собою сильні морози, особливо у північних регіонах, де температура може опуститися до мінус 20 градусів.

Хоча до 6 січня очікується, що сильні опади припиняться, сильні морози продовжаться. На сході країни температура повітря може досягати 29 градусів нижче за нуль.

Читайте також:

Допоможе при похмілля та налагодить роботу шлунка: як приготувати смачний курячий бульйон

Якщо свята пройшли бурхливо: продукти, які допоможуть швидко позбутися похмілля

Італійці з нас сміятимуться: як насправді потрібно варити макарони. Ви про це не знали

Печінковий детокс: які продукти допоможуть повернути здоров'я вашому органу