Взаємини відіграють невід'ємну роль нашому житті, але часто ми робимо серйозні помилки вже на самому початку, про які ми й не замислюємося.

Про це розповідається в Instagram психолога Владислава Соколенка.

Основна помилка на старті відносин полягає в тому, що, починаючи партнерські зв'язки, ми прагнемо продемонструвати свої найкращі якості, тоді як усі наші недоліки ми відкладаємо на потім. Ця практика помилкова, але не всі усвідомлюють її і продовжують уявляти себе краще, ніж вони є насправді.

За словами Владислава, людина, з якою ви будуєте стосунки, має відразу впізнати вас справжніми – з любов'ю, нелюбов'ю, уподобаннями та непереносимостями, а також побачити вас такими, якими ви є, без масок. Важливо, щоб партнер бачив вас щирими та чесними із самими собою, перш ніж ви ділитеся цим із ним.

Найгірше, що ви можете зробити на початковому етапі стосунків – створити ідеальну версію себе. Добру, добру, терплячу, підлаштовуючись під партнера та граючи цю роль, намагаючись приховати свої недоліки, попереджає психолог.

Відповідно до його слів, такий підхід часто застосовується з метою бути коханим. Однак, якщо вас люблять лише тоді, коли ви перебуваєте в хорошому настрої або виглядаєте ідеально, то люблять не вас, а ідеалізований образ, який ви граєте. Коли ви втомитеся від цієї ролі і покажете свою справжню сутність, кохання може швидко зникнути.

"Тому найкраще, що ви можете зробити, - це дозволити собі бути собою", - радить психолог.

Таким чином, ховатися за маскою "ідеальної дівчини" або "доброго хлопця" від початку може вбити всі відносини. Справжня любов не вимагає заслуг, і якщо вона справжня, її приймають вас у будь-якому світлі. Це може бути простою істиною, але вона вірна. Не жертвуйте собою заради ілюзії любові, адже справжнє кохання бачить і приймає вас з усіма вашими вадами та слабкостями.

Читайте також:

Тепер одяг можна приміряти через смартфон: Google здивував новою функцією

Секрети дуже досвідчених господарок: як випрати одяг, щоб він не полиняв

Як повернути білому одязі колишній колір, якщо він при пранні пофарбувався від інших речей