Відома українська співачка Наталія Могилевська поділилася драматичними подробицями нападу грабіжників у своїй квартирі, який стався багато років тому. Інцидент трапився у 1990-х роках, невдовзі після її перемоги на музичному фестивалі "Слов'янський базар".

Докладніше про це артистка розповіла в новому інтерв'ю Дмитру Гордону.

На той час преса активно повідомляла про те, що артистка отримала велику суму грошей як приз. Проте, за словами Могилевської, премію 6 тисяч доларів їй передали лише через 5-10 років після участі у конкурсі. Проте, грабіжники, які не знали про цю затримку, а тому вирішили спробувати обікрасти будинок знаменитості.

Напад стався, коли Наталія відчинила двері та отримала удар в обличчя. Зловмисник потім замкнув співачку на балконі, тоді як його спільники шукали цінності. У момент нападу Наталія розмовляла з мамою телефоном, і грабіжники, почувши ще один голос у квартирі, вирішили втекти.

"На мене напали! Це було дуже серйозно. Побили мене", - поділилася виконавиця. Порятунок їй принесла телефонна розмова з мамою, яка виявилася несподіваним поворотом для грабіжників, змусивши їх відступити.

Уявимо, як важко, мабуть, Наталії Могилевській згадувати той жахливий момент нападу. Ці спогади, як яскравий кінематографічний фрагмент, вносять у життя тінь страху і тривоги. Стоячи перед дверима, вона не чекала того удару в обличчя, який змінив її світ. Закрита на балконі, вона відчувала безсиле занепокоєння, не знаючи, що відбувається всередині її власного будинку.

Порятунок, який прийшов у вигляді несподіваного дзвінка до матері, став не тільки поворотним моментом того жахливого дня, а й певним ангелом-охоронцем у її житті. У цьому оповіданні змішані трагедія та сила духу, а спогади залишаються живими як справжня історія виживання.

Читайте також:

Наталія Могилевська нарешті розповіла про закоханість і про хлопця, з яким живе

Очумілі ручки: Наталія Могилевська поділилася лайфхаком із батарейками

"Дякую Богу": Могилевська розповіла, як потрапила під обстріл росіян