Нафтогаз оголосив про внесення змін для клієнтів, які мешкають у Рівненській та Закарпатській областях. З 1 січня 2024 року газ для мешканців цих регіонів поставлятиметься філіями компанії "Газмережі" із структури Нафтогазу. Це пов'язано зі втратою ліцензії на розподіл газу, раніше виданої АТ "Рівнегаз" та АТ "Закарпатгаз".

Про це інформує прес-служба компанії.

Важливо відзначити, що зміни торкнуться лише реквізитів для оплати газу, не торкаючись особистих рахунків та тарифів споживачів. Мешканцям зазначених областей слід звернути увагу до оновлені реквізити, зберігаючи колишні умови оплати.

Для отримання детальної інформації щодо розподілу та споживання газу в цих регіонах клієнтам надані телефонні номери гарячої лінії:

  • 066-300-2-888
  • 098-300-2-888
  • 093-300-2-888

Важливо дотримуватись термінів оплати послуг з газопостачання до 20-го числа кожного місяця. Передача показань лічильників має здійснюватися з 28 до 5 числа місяця для коректного розрахунку суми до оплати. Особовий рахунок, необхідний для оплати послуг та інших розрахункових операцій, можна дізнатися на сайті gas.ua або за паперовою квитанцією.

Такі зміни спрямовані на забезпечення безперебійного газопостачання та дотримання умов у рамках чинних ліцензій. Введення нових реквізитів для оплати газу забезпечує безперебійну та прозору процедуру взаємодії зі споживачами, зберігаючи при цьому колишні умови оплати та тарифи. А передача показань лічильників у визначені терміни та використання оновлених реквізитів у свою чергу сприяє коректній та ефективній взаємодії між компанією та споживачами.

Читайте також:

В "Нафтогазі" зробили важливе попередження: не всім українцям надходять платіжки за газ – що треба робити

Українцям розповіли, як підвищити температуру у квартирах: роз'яснення "Нафтогазу"

Тепер за газ можна платити за новою схемою: у Нафтогазі розкрили деталі