Міжнародна організація збирає інформацію для фінансової підтримки громадянам України.

Некомерційна організація Fight For Right/Боротьба за права оголосила, що триває реєстрація на фінансову допомогу для нещодавно переселених сімей з людьми та дітьми з інвалідністю.

В організації наголошують, що адресні виплати призначені для покриття основних витрат узимку тим, хто зіткнувся із втратою майна та коштів для проживання.

Гуманітарні виплати призначені для тих, хто набув статусу інваліда не раніше трьох місяців тому. Серед них:

  • Люди з інвалідністю,
  • Батьки з інвалідністю.

Реєстрація на гуманітарні виплати завершиться 28 грудня. Щоб подати заявку, потрібно заповнити онлайн-форму за цим посиланням.

Важливо пам'ятати, що разом з анкетою необхідно завантажити:

  • Копія довідки про статус інваліда,
  • Довідка Медико-соціальної експертної комісії (МСЕК).

Зазначається, що у разі схвалення заявки представники організації зв'яжуться з вами.

Повідомляється, що ця ініціатива підтримується представництвом міжнародної американської єврейської гуманітарної організації HIAS Ukraine, яка допомагає переселенцям.

Організація Fight For Right/Боротьба за права прагне забезпечити дотримання прав людей з обмеженими можливостями в Україні. Місія організації полягає в тому, щоб кожна людина з інвалідністю усвідомлювала свої фундаментальні права та мала можливість вільно ними користуватися. В умовах повномасштабного вторгнення в Україну організація активно займається евакуацією людей з інвалідністю, надає адресну допомогу, психологічну підтримку та консультації з юридичних питань.

Багато міжнародних організацій та благодійних фондів надають допомогу українцям, які постраждали через війну та військові дії.

Читайте також:

Виплати для ВПО, які повернулися до України: що змінюється і до чого треба готуватися. Роз'яснення

Дадуть до 50 тисяч гривень: низка українців отримають одноразову допомогу - як оформити

Одразу виплатять 30 тисяч гривень: українцям розповіли про підвищення зарплатні. Коли це почнеться