Мобільні оператори активно конкурують за клієнтів, пропонуючи різноманітні вигідні послуги та акції.

Нещодавно один із трьох великих мобільних операторів на українському ринку, компанія Vodafone, оголосив про запуск нової акції, повідомляє "Стіна".

У рамках цієї пропозиції абонентам надається можливість насолоджуватись перевагами тарифу протягом цілого року, заплативши лише половину стандартної ціни.

У Vodafone зазначають, що для участі в акції абонентам достатньо виконати кілька простих кроків:

  • Зайдіть у My Vodafone.
  • Перейдіть по акційному банеру.
  • Виберіть один із гарантованих подарунків.

У компанії наголошують, що необхідно оновити програму до останньої версії, щоб взяти участь у запропонованій акції.

My Vodafone є зручним засобом для моніторингу витрат, управління послугами та обліковим записом з мобільних пристроїв. З використанням цієї програми користувачі можуть легко підключати або відключати послуги, дізнаватися про подробиці свого тарифного плану та на свій розсуд самостійно змінювати його на інший. My Vodafone також надає можливість отримувати онлайн-відповіді на питання, з якими абоненти зазвичай звертаються в контактний центр компанії.

Повідомлялося, що компанія Vodafone представила свій інноваційний тарифний план "Turbo" з привабливим доповненням, відомим як "TurboБезлим". Цей тариф пропонує абонентам унікальну можливість користуватися високошвидкісним 4G-інтернетом без будь-яких обмежень, а також надає 1600 хвилин для дзвінків усередині України. Усі ці переваги доступні за надзвичайно вигідною ціною – лише 165 гривень на місяць.

Раніше компанія "Київстар" успішно завершила відновлення основних сервісів після масштабної атаки хакерів, яка виявилася безпрецедентною у сфері телекомунікацій. Оператор оголосив про надання бонусів абонентам та надання додаткової підтримки Збройним Силам України.

Читайте також:

Vodafone порадував найдешевшим тарифом та безлімітним інтернетом

Vodafone та Київстар попередили: поповнювати рахунок будемо за новими правилами

Vodafone порадував українців: інтернет тепер буде і без електрики